Byron Bay

12 timmar senare är vi framme i Byron Bay. Bussresan var ett helvette,trångt och jävligt. Vi bor på ett ställe som heter Main Beach och det är säkert 25 svenskar här totalt känns som lilla Sverige. Idag tog sista dosan med snus slut också, hur ska vi klara oss? Vi blir kvar här till på fredag sen rör vi oss uppåt mot Surfers Paradise. På dagarna har vi inte gjort något speciellt eftersom det har regnat varje dag sen vi kom hit, men vad är det man brukar säga? Efter regn kommer solsken, så vi hoppas väll på det.

Sydney

Hej alla nu sitter vi återigen på McDonalds här i Sydney och väntar på nattbussen som ska ta oss till Byron Bay. Vi skulle egentligen dra igår men det blev problem med biljetter så det blir idag istället. Vi har ca 12 timmars väntan innan bussen går så vi ska försöka hitta på nått att göra under dagen fast vi har väskor som väger bly. Tyvärr regnar det idag men ska försöka klämma in ett besök på Operahuset lite senare. Vi har varit här nu i 11 dagar och är nöjd med staden, även fast det är en storstad så märks det inte så mycket på tempot i stan, det är ganska lugnt jämfört med L.A och New York. Vi mår bra förutom att vi har slut på snus:) Wabbe har skaffat ett telefonnummer och det är +61403826715 om ni vill ringa.

Sydney

Hej familjen,barn och vänner. Vi har spenderat som senaste dagarna här i Sydney. Vi har varit ner till operahuset och knäppt kort vi var även på Bondi Beach 2 dagar i rad och hade det fantastikst. Sanden på stranden var lika bra som mjölet hemma. Vi spelade fotboll och sköt en kines i huvudet,men det var lugnt. Det SJUKASTE av allt var att vi träffade en kille här i Sydney som vi träffade på en av öarna i Fiji, hur jävla sjuk är det? Vi mår bra och orkar inte skriva nå mer eftersom vi ska ut nu. Internet är så segt så det tar typ 40 min att ladda upp en bild. Vi sieeeeeeeeeeeeeeeeeees.

Fiji & Sydney

Ursäkta kära vänner och familj men vi har inte riktigt haft möjlighet till att skriva på sista tiden. I alla fall så befinner vi oss i Sydney nu, närmare bestämt Redferm park en park i centrala Sydney. Vi var på Fiji i 2 veckor och hade det fantastiskt bra, kristallklart vatten och grym dykning. Det var som att simma omkring i ett akvarium. Vi har haft ödlor och alla möjliga djur som våra vänner om nätterna i våra bungalows. Som sagt är vi i Australien nu och bor hos en kompis tillsvidare. Vi mår bra och har det kanon.  Laddar upp några bilder istället för att skriva så får ni tolka det som ni vill.

RSS 2.0