YES YES YES! Hejdå Noosa Heads!

Hej alla barn! Idag gick Mattias för att köpa en penna på posten. Han återvände ca 2 minuter senare helt lyrisk. Äntligen hade paketet med snus kommit! Vi har varit här i Noosa Heads i 20 dagar och sista dagarna har varit ruggigt långsamma. Idag ska vi snusa som fan hela dagen, det slinker nog en och en annan öl också för att fira det hela haha.
Som ni märker så mår vi riktigt bra just nu. Vi byggde en pyramid av snuset eftersom vi har så lite att göra just nu. Imorgon drar vi till Hervey Bay och därefter Fraser Island där vi ska klappa dingos och ge dom en prilla kanske. Ska bli roligt att köra lite 4x4, längesedan man körde bil nu. Och grattis återigen till alla Mammor på morsdag. Puss på er!
Ungefär lika nöjd som killen är i videon var vi när vi fick leveransen: http://www.youtube.com/watch?v=gdRCXrr-XHo

Engin 23!

Idag fyller allas vår kära vän/bror/son/kusin/släkting/osv. Engin Bedir 23 år.

GRATTIS ENGIN!!!3 månader

Hej nu har det gått precis 3 månader och en dag sen vi lämnade Sverige och det ska vi fira här i Surfers Paradise men det blir en dag försenat, bättre sent än aldrig. För några dagar sedan kollade vi på bio på straden, det blev Toy Story 3 mycket vuxet. Imorgon går vi upp klockan 08:00 för att ta bussen till Brisbane det tar cirkus en timme. Sitter nu på Starbucks och fryser nu ska vi hem till vårt hus, vi ses!

Surfers Paradise!

Okej nu var det grymt längesedan vi skrev! Under tiden har vi hunnit med att sova i tält i en park två nätter på grund av våran dåliga framförhållning. Eftersom det var påsk var det fullbokat överallt i hela staden. Egentligen är det föbjudet men eftersom vi låg på samma plats i två nätter blev vi polare med polisen och han tittade till oss lite då och då så det var lugnt! Det var för ca 1 vecka sedan, just nu bor vi på ett hostel och har det riktigt bra. Dagarna har spenderats på ett vattenland som ligger någon mil utanför staden. Vädret har blivit bättre och det är ca 27 grader på dagarna. Vi har dessutom blivit riktiga mästerkockar måltiderna består oftast eller jämt av pasta. Just nu sitter vi på Starbucks och dricker kaffe. Igår köpte vi en varsinn pony också så ni vet, det gick jävligt fort

RSS 2.0