Sydney

Hej alla nu sitter vi återigen på McDonalds här i Sydney och väntar på nattbussen som ska ta oss till Byron Bay. Vi skulle egentligen dra igår men det blev problem med biljetter så det blir idag istället. Vi har ca 12 timmars väntan innan bussen går så vi ska försöka hitta på nått att göra under dagen fast vi har väskor som väger bly. Tyvärr regnar det idag men ska försöka klämma in ett besök på Operahuset lite senare. Vi har varit här nu i 11 dagar och är nöjd med staden, även fast det är en storstad så märks det inte så mycket på tempot i stan, det är ganska lugnt jämfört med L.A och New York. Vi mår bra förutom att vi har slut på snus:) Wabbe har skaffat ett telefonnummer och det är +61403826715 om ni vill ringa.

Kommentarer
Postat av: syster

wow, byron bay. värsta hippe-haket. knarka inte och hitta er ett trevligt jobb. har messat er nu. hoppas det kommer fram, kul med telefon. puss snyggingar.

2011-04-17 @ 21:11:13
URL: http://denizbe.blogg.se/
Postat av: s.

Wow coola packpacker ni e;) Hoppas ni får tag på snus ASAP.. o wabbe har skaffat turkskägg härligt börja likna en turk o engin du ser ut som en snygg afrikan;)) Miss u

2011-05-10 @ 19:54:29
URL: http://suninthecity.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0